Sfeerbeeld Smarsite 7.5 met Formulierenintegratie
  • Published on Wednesday, July 6, 2016

Formulierenserver integreert met Smartsite 7.5

Met de introductie van Smartsite 7.5 kunnen (complexe) online formulieren naadloos worden geïntegreerd in een Smartsite website. Formulieren die klanten maken in Seneca’s Formulierenserver komen met de integratie automatisch beschikbaar in Smartsite, waar de redacteur formulieren toevoegt aan een webpagina.

Seneca’s Formulierenserver

Met de Seneca Formulierenserver maak je drag-and-drop heldere formulieren die de gebruiker begrijpt en die de gebruiker op weg helpt. Zo kunnen complexe formulieren over meerdere pagina’s worden gepresenteerd, kunnen formulieren vooringevuld worden met al bekende gegevens van de gebruiker, kan de gebruiker bijlagen toevoegen en kan een gebruiker ingevulde formulieren tussentijds opslaan.

Formulieren serveren vanuit het CMS

Alle formulieren worden ontwikkelt in de Forms designer die Seneca vanuit de cloud aanbied. Met de integratie in Smartsite 7.5 maakt Seneca de online ontwikkelde formulieren lokaal beschikbaar. Zo maakt de redacteur een keuze uit de beschikbare formulieren die hij aan een webpagina wil toevoegen. Naar wens kan Seneca de basis-inrichting uitbreiden met een pre-fill, betaalopties en diverse authenticatiemethoden.

Aan de slag!

Neem voor meer informatie over de Formulierenserver, Smartste 7.5 en een persoonlijk advies contact op met Seneca.

Newsletter (Dutch)

Latest News

Tags