Sfeerbeeld Smartsite 7.9
  • Published on Thursday, May 3, 2018

CMS release Smartsite 7.9 staat voor je klaar

Op 30 april is de nieuwste versie van het content management systeem (CMS) Smartsite uitgebracht: Smartsite 7.9. Zet ook de volgende stap in content management: upgrade naar de nieuwste Smartsite-versie en profiteer van nieuwe en verbeterde content management-functies.

Nieuwe functies; Code Completion & Enterprise Search

Met het uitbrengen van Smartsite 7.9 komen veel nieuwe en verbeterde functies beschikbaar voor redacteuren en webmasters. De functies Code Completion en Enterprise Search springen daarbij meteen in het oog.

Code Completion is een nieuwe functie die is toegevoegd aan de SXML-Editor van het CMS Smartsite. Deze functie maakt het voor site-ontwikkelaars eenvoudiger en sneller om code toe te voegen. Op basis van de eerste aanzet tot het schrijven van code worden opties getoond om de code af te maken. Het schrijven van code gaat daardoor sneller, maar ook de kans op fouten wordt aanzienlijk gereduceerd.

Vanaf Smartsite 7.9 is het mogelijk gebruik te maken van Enterprise Search. Enterprise Search is de uitgebreide zoekfunctie van Smartsite die naadloos integreert in jouw website of Intranet. Met de zoekoplossing doorzoek je met één zoekopdracht verschillende bronnen. Dankzij de krachtige zoekmotor Enterprise Search zoek je snel in de website, het intranet, subsites, documenten, databases en/of externe applicaties. De sitebezoeker krijgt een echte Enterprise Search-ervaring: één zoekopdracht levert direct resultaat op uit verschillende bronnen.

Een opsomming van alle nieuwe en verbeterde functionaliteit vindt je in de releasenotes van Smartsite 7.9.

Releasenotes & Upgraden

In Smartsite 7 is de redactieomgeving losgekoppeld van de onderliggende content management-laag. Dit maakt upgraden een stuk eenvoudiger. Neem voor meer informatie en advies contact op met de Seneca servicedesk op telefoonnummer 015 25 13 777.

 

Newsletter (Dutch)

Latest News